top of page

Reklame Plass

LiveCom  presentasjon 2022_2.003.jpeg
Ullevaal_totem_edited.jpg

Vår reklametjeneste tilbyr skreddersydde, kreative løsninger for å fremheve ditt merke. Med en spesialisering på digital reklame, inkluderer våre tjenester alt fra målrettet markedsføring til unike visningsmuligheter som storskjermutleie. Vi kombinerer kreativt design og avansert analyse for å sikre at dine reklamer ikke bare fanger oppmerksomheten, men også engasjerer og konverterer målgruppen effektivt. Vår tilnærming er kostnadseffektiv, tilpasset både små og mellomstore bedrifter, og vi står klare med fullstendig støtte gjennom hele prosessen – fra idé til utførelse.

Hva vi tilbyr

01

Skreddersyd Reklame

Vi tilbyr skreddersydde reklamedesigner som fanger oppmerksomheten og kommuniserer ditt budskap effektivt. Vårt kreative team sørger for at hver reklame er unik og tilpasset dine spesifikke behov.

03

Fullservice Støtte

årt team er dedikert til å støtte deg gjennom hele reklameprosessen, fra konseptutvikling til implementering og oppfølging. Vi er her for å sikre at dine kampanjer er vellykkede og at dine mål blir nådd.

05

Reklameplass på Skjerm

i tilbyr eksklusiv reklameplass på en høyprofilert skjerm lokalisert i Oppdal, perfekt for å nå ut til et bredt og engasjert publikum. Denne unike annonseringsmuligheten gir din bedrift synlighet på et strategisk sted, ideell for å skape oppmerksomhet og styrke ditt merkevarebudskap.

02

Digital Reklame

Vi tilbyr digital reklame med utleie av storskjermer og andre visningsoverflater, ideelt for å maksimere synlighet og engasjement i høytrafikk områder.

04

Kostnadseffektivitet

Vi tilbyr konkurransedyktige priser og sørger for at du får mest mulig ut av ditt reklamebudsjett. Vår tilnærming er å levere høy kvalitet til en pris som passer for små og mellomstore bedrifter.

Send oss en melding
og vi kommer tilbake til deg snart.

Takk for innsendingen din!

bottom of page