top of page

Utendørs LED Skjerm

Fordelene med utendørs LED-skjermer er at de gir best sikt under alle vær forhold, selv i direkte sollys.

Fordelene med utendørs LED-skjermer

Utendørs Skjerm

Fordelene med utendørs LED-skjermer er mange og fordelene de tilbyr er som følget: 

  • Diodene er veldig lyse og skjermen blir da veldig synlige, selv i direkte sollys: LED produserer et veldig sterkt lys, så utendørs LED skjermen kan sees selv om det er sol direkte på skjermen.

 

  • De er energieffektive: LED bruker mindre strøm enn tradisjonelle glødelamper eller lysrør, slik at de kan spare deg for penger på strømregningen.

 

  • De har lang levetid: LED-lamper kan vare i opptil 100 000 timer før de må byttes ut, så du trenger ikke å bekymre deg for å skifte dem veldig ofte.

 

  • De er holdbare: Utendørs LED-skjermer er designet for å tåle elementene og kan fortsatt fungere selv i ekstreme temperaturer og værforhold.

Kan jeg bruke innendørs skjerm ute?

Det korte svaret er ja, men det lange svaret er at du sannsynligvis ikke burde. Innendørs LED-skjermer er ikke laget for å tåle elementene slik utendørs-skjermer er.

 

Dette betyr at de kan overopphetes i direkte sollys eller slutte å fungere helt hvis det regner eller snør. I tillegg vil garantien på de fleste innendørs LED-skjermer bortfalle hvis du bruker dem utendørs.

bottom of page