top of page

Informasjonskapselerklæring 

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Livecom samler inn, bruker, deler og beskytter personlig informasjon i forbindelse med våre tjenester og produkter. Vi tar ditt personvern på alvor, og vi er forpliktet til å beskytte og respektere ditt personlige privatliv.

Hva er informasjonskapsler?

 

​Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du besøker en nettside. Disse filene inneholder ofte en anonym identifikator som brukes til å forbedre din opplevelse av nettstedet, for eksempel ved å huske dine preferanser og tidligere handlinger.

 

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

 

​Vi bruker informasjonskapsler til ulike formål, inkludert å forbedre funksjonaliteten til våre nettsider, analysere bruksmønstre, tilpasse innhold og annonser, og for å sikre sikkerheten til våre tjenester. Vi kan bruke både førsteparts informasjonskapsler (satt av oss) og tredjeparts informasjonskapsler (satt av tredjeparts tjenesteleverandører) for disse formålene.

Typer informasjonskapsler vi bruker:

  1. Nødvendige informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene er essensielle for at nettstedet skal fungere korrekt. De lar deg navigere på nettstedet og bruke dets funksjoner, for eksempel tilgang til sikre områder av nettstedet.

  2. Ytelseskapsler: Disse informasjonskapslene samler inn informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, for eksempel hvilke sider som besøkes mest, og om det oppstår feilmeldinger. Denne informasjonen hjelper oss med å forbedre nettstedets ytelse.

  3. Funksjonskapsler: Disse informasjonskapslene tillater nettstedet å huske valg du har gjort (for eksempel ditt brukernavn, språkvalg eller region) og gir forbedrede, mer personlig tilpassede funksjoner.

  4. Annonseringskapsler: Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og dine interesser. De brukes også til å begrense antall ganger du ser en annonse, samt for å måle effektiviteten av annonsekampanjer.

Hvordan kontrollere informasjonskapsler:

Du har muligheten til å kontrollere eller slette informasjonskapsler etter ønske. De fleste nettlesere lar deg akseptere, avslå eller slette informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at hvis du velger å avvise informasjonskapsler, kan det hende at visse deler av nettstedet ikke fungerer som forventet.

Endringer i informasjonskapselerklæringen:

Vi forbeholder oss retten til å endre denne informasjonskapselerklæringen når som helst. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er publisert på våre nettsider.

Kontakt oss:

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår bruk av informasjonskapsler, vennligst kontakt oss på vårt innsendingsskjema.

bottom of page