top of page

Vi tilpasser skjermer til ditt prosjekt

Vi legger stor vekt på integrering av funksjonalitet og estetikk i designet av våre LED-skjermer. Hvert element er nøye gjennomtenkt for å sikre sømløs integrasjon i ethvert miljø, samtidig som vi opprettholder den høyeste standarden for ytelse og brukervennlighet.

led screen module led skjerm module
led screen module led skjerm module

Høy klavlitets Matriale

Våre LED-skjermer er konstruert med materialer av høy kvalitet for å sikre langvarig holdbarhet og pålitelig ytelse. Fra skjermens konstruksjon til hver minste komponent, prioriterer vi materialer av høy kvalitet for å sikre den beste visuelle opplevelsen

inside of a led screen frame

Rental Series

Rental Seriers er avanserte skjermløsningen for bruk i sceneproduksjoner, festivaler og show, der høy ytelse og enkel montering er avgjørende. Disse skjermene, spesielt utviklet for å imøtekomme kravene til erfarne teknikere, representerer det siste innen teknologisk innovasjon og design.

rental series ledscreen

Conference Series

Conference Series representerer det ypperste innen LED-skjermteknologi med sin bemerkelsesverdige oppløsning og slanke design. Disse skjermene er utmerket for fastmontering inne i bygninger eller vinduer, og de har enestående egenskaper som gjør dem ideelle for konferanse- og presentasjonsmiljøer.

conference series led screen
bottom of page